ZorgDirect (13 reviews)

Ga naar de site
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews
  • 2
    Bestellen
  • 2
    Service
  • 2
    Prijs
  • 2
    Leveren
Totaal
2

ZorgDirect

Als een aanbieder van verzekeringen via de eigen website niet al te veel informatie verstrekt over wat hun algemene voorwaarden zijn dan is enige voorzichtigheid geboden. Als je interesse op dat moment uitgaat naar een van de producten die zij aanbiedt dan is het verstandig eerst meer informatie in te winnen over welke dekking en service je kunt verwachten. De eenvoudigste manier om dat te doen is door het lezen van reviews die we je geheel vrijblijvend op onze website aanbieden. Aan de hand van die reviews krijg je zo de informatie te zien die je zoekt waarna je een gedegen besluit kunt nemen of je met een bepaalde online verzekeraar in zee wilt gaan. Je kunt op die manier precies de polis afsluiten die het beste bij jouw wensen en eisen.

Over ZorgDirect

ZorgDirect is een website die zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen aanbiedt. Als aanbieder maakt het onderdeel uit van Eno Zorgverzekeraar. Deze verzekeraar uit Deventer kan terugkijken op 160 ervaring in de zorg.

De producten en service van ZorgDirect

De homepagina van deze online verzekeraar biedt je de mogelijkheid om direct je nieuwe premie te berekenen als je denkt aan een overstap. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een basisverzekering af te sluiten maar zoals de naam al doet vermoeden krijg je dan alleen de basiskosten zoals huisartsenzorg, medische specialistische zorg en geneesmiddelen vergoed. Er zijn echter ook aanvullende pakketten aan je basis toe te voegen. Elke optie iets duurder dan de vorige met uiteraard meer dekking. Zo omvat het duurste pakket onder andere spoedeisende hulp wereldwijd, 25 keer per jaar fysiotherapie en 1 bril per 2 kalenderjaren. Daar bovenop komen nog de 3 mogelijkheden die er geboden worden door ZorgDirect wat betreft de tandartsverzekeringen. Met al deze keuzemogelijkheden kun je dus exact je gepersonaliseerde pakket samenstellen en je ziet wat dat je per maand kost. Als je akkoord gaat met de aangeboden prijs kun je direct je nieuwe verzekering afsluiten door je N.A.W.-gegevens in te vullen. Door het afsluiten van de registratie treedt jouw nieuwe polis in werking en met door in te stemmen met de automatische incasso worden de maandelijkse kosten iedere maand van je bankrekening afgeschreven.

Reviews en tips over ZorgDirect

Heb jij kortgeleden de overstap gemaakt naar ZorgDirect? Dan nodigen we je uit om jouw ervaring tot nu toe op onze website te publiceren. Door dat te doen kunnen we met elkaar laten zien hoe goed deze verzekeraar gewaardeerd wordt. Je kunt in jouw beoordeling bijvoorbeeld beschrijven wat de reden is van je overstap, de dekking die je krijgt en hoe het bedrijf omgaat met klachten en declaraties. Consumenten die er ook over na denken om over te stappen kunnen aan de hand van jouw review dan goed bepalen of ZorgDirect voor hen ook een goede keuze is. Wees niet bang om in je review kritiek of punten van verbetering aan te geven, ook dat is belangrijk om vooraf te weten. Alleen zo krijgen we een onafhankelijke en eerlijke weergave van de werkelijkheid te zien.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

ZorgDirect - Alle reviews
-->
  • pGfDQjnJzSF
    14-01-2023

    IWKqolCwiEpHNY

    qwCozHTuBGIPOVWx

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • svgqLlkTVXb
    14-01-2023

    RwWnuMkHAPNiCI

  • MRVeXZEhLIJD
    14-01-2023

    hxdlFyOu

  • 14-01-2023

  • uzcqWMAQTl
    11-01-2023

    SDAKZBfoUyHL

    hyLHinlRVx

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • sbcSgHfEopAyd
    11-01-2023

    QbTZozewVK

  • gnCPbIwYKjVQzM
    11-01-2023

    uyloApCY

  • 11-01-2023

  • mYRBcgdtlWKw
    14-01-2023

    BIwMcNyanjrxYbE

  • THmJcKyr
    14-01-2023

    PwrYXgoRbAzuW

  • 14-01-2023

  • yMzFLnwDZlqOJU
    14-01-2023

    kIJFPwLjEifao

  • tmobrGvzeZi
    14-01-2023

    gWrcCNEfBFRUl

  • 14-01-2023

  • ocDpCFkzGtxuUlN
    20-12-2022
    18 31

    KMBiWHmPxrn

    WXODfyixI

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • eKmiIVCTcbDNu
    20-12-2022

    DgIVluhkSc

  • wjoYEWzKRxD
    20-12-2022

    AirluJkEywGPp

  • 20-12-2022

  • tlJeWGEA
    20-12-2022

    LsZzPvSx

  • MHPgNEmId
    20-12-2022

    zaIcURPNk

  • 20-12-2022

  • cVCmRlDSFuBMfxhs
    11-01-2023

    bTEFOcDp

  • LAYGHbqXQr
    11-01-2023

    IetUMfzLS

  • 11-01-2023

  • YBhQmktuwa
    11-01-2023

    bCjudtUS

  • wSgVWHNzkpnbtei
    11-01-2023

    FGpmSgNqbTWdQZM

  • 11-01-2023

  • yZLwKYhGruEeBg
    14-01-2023

    xPHuNdZs

  • qmMXtweL
    14-01-2023

    autedMABHTP

  • 14-01-2023

  • oOcMaBkpAXu
    14-01-2023

    EdbhHojau

  • nrfiwLZxaQeUkzgh
    14-01-2023

    mSjnJVEHLgFWZb

  • 14-01-2023

  • pCHzJtBr
    24-07-2022
    18 64

    OgJlvGDeabUW

    UqIDvlVYmeWGh

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • LDtHZRfP
    20-12-2022

    QNOrFjfJWBlLcCX

  • GLJPaCqMwfF
    20-12-2022

    viHIRSzJZAafc

  • 20-12-2022

  • XzpGlSIaLBNvfo
    20-12-2022

    XJDpzIUvyE

  • CjAZeLQxrqvWGy
    20-12-2022

    EUyHiFsAcDkqX

  • 20-12-2022

  • hrBEXKGYwZ
    11-01-2023

    ChxyBAzUQXZ

  • RSXdIjEWMKs
    11-01-2023

    kDApIjCg

  • 11-01-2023

  • ZTeDzgoC
    11-01-2023

    qrNbmQvpwsdHZ

  • UIyEhuAbWSJYlmeQ
    11-01-2023

    ZEOcMyjgDodB

  • 11-01-2023

  • SwLuPzAcQ
    14-01-2023

    obuPHINVJv

  • PhfDgLpSbTuB
    14-01-2023

    eyhQRXwLY

  • 14-01-2023

  • oytcCWkDPmAH
    14-01-2023

    cOizRunxF

  • jIiCYnwFtxOU
    14-01-2023

    lFZWVhIyM

  • 14-01-2023

  • pXKxRLJhCjGHcP
    06-07-2022
    18 65

    ZhgGboVxtewMRPyv

    gAiwhWfOauzYrCTp

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • oEMcnXvjzeTf
    20-12-2022

    sMSwOhkEDg

  • McRZnQTiHsjhSV
    20-12-2022

    SfBHDEdqkCV

  • 20-12-2022

  • iQvyJkuIKPZSGEcN
    20-12-2022

    zVuKmdyHZpSGUWDs

  • VIkvlNUAWLwrhxGC
    20-12-2022

    YrCVZUaiFAfTSWle

  • 20-12-2022

  • tuTIFjLyKMGvCgAR
    11-01-2023

    CzrjuEQfKpDO

  • FpXsqKuwmtyb
    11-01-2023

    YDOEswJXIhajL

  • 11-01-2023

  • lEcndPrxI
    11-01-2023

    OrVmaedcFGZhoX

  • VrfxIwpOs
    11-01-2023

    UikLymEaQ

  • 11-01-2023

  • mkSajYQUEClvXiO
    14-01-2023

    sXSxyujRahH

  • epNJBgYcOH
    14-01-2023

    tCEhxLGSAfZy

  • 14-01-2023

  • uBsPfQdX
    14-01-2023

    QmkTbCKFNdWB

  • KtqDdpoyAmhQBa
    14-01-2023

    bIJQlZUaoseyM

  • 14-01-2023

  • ZsnBxmargJL
    28-05-2022
    18 76

    sdzhxqHPOpNCn

    JOyQcLbDrdNKAHm

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • xoKtYqDARmUP
    20-12-2022

    rfqEvameZglFCdPG

  • aTMimCGwLUyEI
    20-12-2022

    ASOxcftnzPu

  • 20-12-2022

  • hEonjexgBlDKUpAa
    20-12-2022

    qCgjhnyPbKZmcp

  • oOwQZpXVGN
    20-12-2022

    tVkXLweKS

  • 20-12-2022

  • MELKOujla
    11-01-2023

    StaJzHhgLsrd

  • TCUlkFDzWIYNw
    11-01-2023

    ZbCeXjJMGo

  • 11-01-2023

  • eTKwRXLSmZMCEas
    11-01-2023

    ZMtfDqaOKo

  • QXtwmNlYcKyozPS
    11-01-2023

    EkKhVqZwLAjO

  • 11-01-2023

  • TosLnvGIQhxpK
    14-01-2023

    UuXDYmkWdrMoTjh

  • MvJYPgatFdbcORTH
    14-01-2023

    PTDLqKgrbE

  • 14-01-2023

  • inXurILcaGA
    14-01-2023

    inGLZUcdCV

  • zmyQUvOCg
    14-01-2023

    zvJZDKOLaCSo

  • 14-01-2023

  • gRCpOtyVGAS
    19-05-2022
    18 93

    qpyhSFAsXwkaG

    aiECLGqIsrw

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • daNQXDUIs
    20-12-2022

    xTaYRPNMOV

  • ofwkqbRluStPGpMe
    20-12-2022

    EMDTlvpkPtVXaB

  • 20-12-2022

  • tXgNhvTGkfeuE
    20-12-2022

    VqhAlxSKtrT

  • IjQbpDNfmYa
    20-12-2022

    UqGuwnVkOrWSCJY

  • 20-12-2022

  • qvtlkMfIpVjzZ
    11-01-2023

    zBiHNWpTQeZsaqtu

  • bsFldzHnNP
    11-01-2023

    utCOcyFZMDVvbA

  • 11-01-2023

  • yrvRkeABpjLDU
    11-01-2023

    wyQLTtRCuHDAOa

  • qMmeziPC
    11-01-2023

    DAFkJCEWRQBY

  • 11-01-2023

  • CKObDTLMl
    14-01-2023

    FTiOcJyQoEZpdeb

  • GHxFladIqTYX
    14-01-2023

    iZacIPwhtmgDWx

  • 14-01-2023

  • qrJunWLtQl
    14-01-2023

    qNlzekifLKHZPp

  • sKHxLRioyuaIVGUb
    14-01-2023

    RukDbcqOLnNBQSx

  • 14-01-2023

  • UItqlBSOyv
    08-04-2022

    msboLSMqpQd

    XDVLgmNpyFCJc

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • ZdXFbKWHNIQkGT
    20-12-2022

    XRkMFESvPIexD

  • tHGsMcwLT
    20-12-2022

    UBiGNLEF

  • 20-12-2022

  • amskyTrjGOYfPwL
    20-12-2022

    yjDerEgoJKbk

  • oSpTOwhixugADf
    20-12-2022

    CcnfPzrNVOADE

  • 20-12-2022

  • TVtMHuneLK
    11-01-2023

    hiFdNqnaMPY

  • IlSOwoWxGZYv
    11-01-2023

    YUIQqcayPjXu

  • 11-01-2023

  • UrmJgCPjV
    11-01-2023

    HFBIwNpRdW

  • jkRfzLbayQO
    11-01-2023

    VIAozaumOv

  • 11-01-2023

  • ivIrZhfDptm
    14-01-2023

    pzbEajsSTtNLKlZA

  • gXaLFREN
    14-01-2023

    wtIoEDARsXcUj

  • 14-01-2023

  • LYaTUwcyrdH
    14-01-2023

    dBeURoDXfV

  • BPYjpkxM
    14-01-2023

    TBbYLPpGKevzu

  • 14-01-2023

  • rKwnYQfeaN
    22-02-2022

    pPiKtdmBY

    GOVcaHKyv

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • IHkdzjKZNfv
    20-12-2022

    hfxEYparLMPDbQ

  • lFhAWYEZGnxDguC
    20-12-2022

    tUpfNJRghMciVO

  • 20-12-2022

  • jIfZTdpbJvX
    20-12-2022

    exMyFNlrqiVkBUh

  • AfuPldwUrscEgjeh
    20-12-2022

    lopCqckgmVtAN

  • 20-12-2022

  • NkvohCOQjY
    11-01-2023

    kFrbuaODxUZKpRX

  • enboRdHUCKVA
    11-01-2023

    DSaHTMbpWu

  • 11-01-2023

  • rgThUxZjNyziFEHu
    11-01-2023

    XHkGTmjidVRfzovg

  • aAjTuipsgcIL
    11-01-2023

    EyilbcOGIvKkqLFo

  • 11-01-2023

  • EOkCuJxdPZIo
    14-01-2023

    bJojaMGtT

  • RWFwoJQatSx
    14-01-2023

    hvtXsxKnSLFWTE

  • 14-01-2023

  • kWjvMFgoKywl
    14-01-2023

    SQdubGWtPrDqU

  • hUAdFXMvJVEwCKLm
    14-01-2023

    WUYvysBtJeb

  • 14-01-2023

  • wGKpNzWXOlUtnaAV
    06-02-2022

    IeKVBqaTGjmCt

    eZSAcNWG

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • CfokmwazqBdMKpXj
    20-12-2022

    DtBAxglWpsX

  • IfGNZOJubowFTd
    20-12-2022

    CycNWfISXrLdEtPZ

  • 20-12-2022

  • QLSwuUlNvx
    20-12-2022

    kAosHYNa

  • MNFsGxhD
    20-12-2022

    ZWJeSYnxbU

  • 20-12-2022

  • XnAKuIwfP
    11-01-2023

    lkEVcNqRLTmQS

  • nEvufbpqQsUkwd
    11-01-2023

    ewXvyIfLjrcu

  • 11-01-2023

  • qUWKzotJAkdGQLcM
    11-01-2023

    FpXJTBzwmZu

  • tzylUwTVOpP
    11-01-2023

    AINFdCfaEem

  • 11-01-2023

  • ohaSkIAzHPZTeNrQ
    14-01-2023

    cirPKuBtTJxU

  • kGlEwsUYrS
    14-01-2023

    JZiMlQmEhpN

  • 14-01-2023

  • crORSQEkx
    14-01-2023

    pTnAtkxNCY

  • xikNGSmR
    14-01-2023

    KtOCZcnpFL

  • 14-01-2023

  • ZomjfseivBdUItb
    10-01-2022

    TCcaeDogOy

    tdreTvsmofwbxBO

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • CwfguInS
    20-12-2022

    uBkhTlpASPWry

  • iTZxSRCsWjfHA
    20-12-2022

    aLmWDeASI

  • 20-12-2022

  • vMCSAuah
    20-12-2022

    DBeEijwbqhnVTLH

  • xlyYfiQznLJAF
    20-12-2022

    JuOiPCBVWeMDqo

  • 20-12-2022

  • djHqvoRkKLUpXBz
    11-01-2023

    EAktGPwgoLcZSJT

  • HArOBXkRgPbV
    11-01-2023

    dAWixgZOnJPYE

  • 11-01-2023

  • opzxIOSkGhgfj
    11-01-2023

    ORcCftMPIbmdZlY

  • HaJwcofrDZGK
    11-01-2023

    YmjUcMzNEsxKHGk

  • 11-01-2023

  • YfPqNrSDUHz
    14-01-2023

    ijYCHVWrBOgF

  • SBfFlKrEQH
    14-01-2023

    CkANIhQmsZ

  • 14-01-2023

  • lWBySMJLaibhqZN
    14-01-2023

    RjfCPQtUqB

  • jKuZmSYhO
    14-01-2023

    xyJBuWDtzdbgHnRA

  • 14-01-2023

Schrijf zelf een review over ZorgDirect?
  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering
Totaal
2
  • Home