Energiedirect (14 reviews)

Ga naar de site
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews
  • 2.4
    Bestellen
  • 2.4
    Service
  • 2.4
    Prijs
  • 2.4
    Leveren
Totaal
2.4

Energiedirect

Je kunt tegenwoordig voor veel producten terecht op het internet. Of het nu schoenen, muziek, kleding of auto onderdelen zijn, er zijn altijd wel aanbieders te vinden. Dat geldt zeker ook voor energie maatschappijen en de soorten stroom die zij leveren. Het maakt niet uit of het gaat om groene stroom, gas of om zaken die met energie besparingen te maken hebben. Omdat er zoveel verschillende aanbieders zijn is het belangrijk vooraf de juiste informatie in handen te hebben. Zo kom je precies te weten welk product of welke aanbieding het beste bij jouw past. Daarom delen wij op deze website de beoordelingen en recensies van mensen die al ervaringen hebben met energie maatschappijen. Zo weet je precies wat je te wachten staat als je een aanbieding binnenkrijgt om bijvoorbeeld over te stappen naar een andere leverancier.

Over Energiedirect

De energiemaatschappij Energiedirect bestaat sinds 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Het bedrijf is zelfs shirtsponsor van PSV uit Eindhoven. Deze maatschappij levert groene stroom afkomstig van Europese windmolens en biedt de mogelijkheid te kiezen voor dag- en nachtstroom. Behalve stroom leveren ze ook gas en de mogelijkheid tot de installatie van zonnepanelen. Op die manier wek je je eigen stroom op en ben je dus nog voordeliger uit. Het bedrijf heeft handige apps zodat je altijd en overal jouw energieverbruik in de gaten kunt houden en voor klanten is er zelfs een extra app om te profiteren van extra kortingen bij het tanken. Bovendien bieden zij naast advies over hoe je jouw huis beter kunt isoleren ook nog eens de mogelijkheid om dit voor je uit te voeren.

De producten en service van Energiedirect

Bij deze energie leverancier kun je terecht als je aan het einde van je huidige energie contract over wilt stappen naar een nieuwe aanbieder. Als je al klant bent heb je de mogelijkheid je huidige contract met het best mogelijke tarief te verlengen. De maatschappij is milieubewust en levert dus alleen groene stroom opgewekt in Europese windmolenparken. Naast de levering van stroom leveren zij ook gas als energiebron om je huis mee te kunnen verwarmen. Je hebt bij deze maatschappij de mogelijkheid om een contract af te sluiten met vaste prijzen voor stroom en gas voor 1 of 2 jaar. Maar als je geen lange verplichting wilt kun je ook kiezen voor een flexibel tarief waarbij je iedere maand kunt opzeggen. Je kunt bij hen ook terecht voor advies en installatie van zonnepanelen.

Reviews en tips over Energiedirect

Wil je meer weten over de producten en aanbiedingen van deze maatschappij? Of ben je klant (geweest) en wil je een beoordeling achterlaten? Dan nodigen we je hartelijk uit jouw recensie over deze energie leverancier bij ons achter te laten. Op die manier geef je andere geïnteresseerden de mogelijkheid te weten te komen wat hen te wachten staat en welke service Energiedirect echt levert. Je kunt zowel jouw negatieve als positieve beoordeling achterlaten. Zodoende krijgen nieuwe klanten het meest realistische beeld van dit bedrijf. Laat ons en anderen bijvoorbeeld weten of het echt zo makkelijk is om over te stappen naar deze maatschappij. Of vertel ons hoe vriendelijk en professioneel de klantenservice echt is op het moment dat je ze nodig hebt. Je zult hiermee anderen zeker de juiste weg wijzen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Energiedirect - Alle reviews
  • Kristel
    26-10-2021

    Groene stroom

    Ik zocht al een aantal jaar naar een energie leverancier die niet alleen groene stroom levert maar die daarnaast ook klantvriendelijk is, die heb ik gevonden in Energiedirect. Ik zat ook niet te wachten op onwijs veel onderzoek doen naar welke groene stroom ik wilde, Energiedirect levert groene stroom via windenergie. Zo hoefde ik dus geen onderzoek te doen naar welke groene stroom en ik kreeg van de leverancier ook geen extra kosten, zelfs niet als ik een ander contract had gekozen dan dat ik nu heb. Ook werd ik goed geholpen door het bedrijf toen ik de overstap wilde maken, ik hoefde zelf bijna niks te doen.


    • Bestellen
      • *
      • *
      • *
      • *
    • Service
      • *
      • *
      • *
      • *
    • Prijs
      • *
      • *
      • *
      • *
    • Levering
      • *
      • *
      • *
      • *
    Totaal
    8
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • bTCxVLIWyuDgsf
    20-12-2022

    nDHwOWNKrU

  • ibdkWAYa
    20-12-2022

    SLreQNyXfxpEMus

  • 20-12-2022

  • MOAwzhqNj
    20-12-2022

    SRkLcXstxFEbplM

  • qwTpsSJuohXFHQI
    20-12-2022

    PpQOcVIubaH

  • 20-12-2022

  • WNlAYVSJvZo
    11-01-2023

    tyuGWFhpwnImZcfN

  • KFOTYWXvemAinr
    11-01-2023

    RAtClnDaTPEe

  • 11-01-2023

  • XKdTkgwtyGAWclQ
    11-01-2023

    mIJOzqCu

  • KDzWEZNTFvkhV
    11-01-2023

    zIJowvDnx

  • 11-01-2023

  • nHhJiEcuvSMx
    14-01-2023

    CQmsYIahTExyp

  • DxzlYALdb
    14-01-2023

    uwqEcJRrIvMGsP

  • 14-01-2023

  • hDrutYwBXTkGcl
    14-01-2023

    kieEHObndF

  • YOtAalyH
    14-01-2023

    RSLvDOstNanwueB

  • 14-01-2023

  • hItWzZCaP
    14-01-2023

    POlsBdJEzVv

    HSncRreEkudXJ

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • PKTFsjIN
    14-01-2023

    MSZJYnwozxh

  • FtleNLHxEbkg
    14-01-2023

    sATrEuzL

  • 14-01-2023

  • woFInaDQxzGW
    11-01-2023

    SkLJBCMjHry

    CxYpmEklOF

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • gTKCItvNXbq
    11-01-2023

    azDSWKgCxUJlnFTR

  • EkiDZLcStgAIYK
    11-01-2023

    bxCDPKipLMQrzw

  • 11-01-2023

  • ytHPnMEiZgeDGBoa
    14-01-2023

    jdhoZBXMpnRGDYKf

  • wPOZlUmgu
    14-01-2023

    NgEXRSsyClk

  • 14-01-2023

  • cbQAFflWdzKE
    14-01-2023

    jnHTaPEvfgmId

  • voayFBlJmDhn
    14-01-2023

    EvWFiIXOnuKe

  • 14-01-2023

  • kGFNSjxgduWt
    20-12-2022

    ZxmzWTUk

    SuUvdTpOsNZQD

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • AZmUkfNqpwFOI
    20-12-2022

    nwfaMCciPpHE

  • bBtwPGeLSOkndh
    20-12-2022

    aHWOxJczu

  • 20-12-2022

  • TQpwqjLosfycr
    20-12-2022

    AJqYSGIywjciN

  • bRNQmszDciCep
    20-12-2022

    VEwSUQtiRo

  • 20-12-2022

  • TpfVdnDIohESg
    11-01-2023

    EVQqdnGMYLaXeIis

  • wHdWiGMf
    11-01-2023

    fOYmZXxMdrQiEhVl

  • 11-01-2023

  • ilobSGJZYQrRh
    11-01-2023

    TRBzYqXltJom

  • sToUQNeg
    11-01-2023

    sagVYFNetIHiBo

  • 11-01-2023

  • MfWRkqlQNdP
    14-01-2023

    LfyNPjxo

  • fJemaKdWwYG
    14-01-2023

    HvlFfnem

  • 14-01-2023

  • yONUQoVD
    14-01-2023

    SOJhQjrxMC

  • ubtoRDQNPv
    14-01-2023

    EqaBViTNvQYJrL

  • 14-01-2023

  • vbDVZRcymnXYz
    24-07-2022

    DrOdMaXuAsFJm

    moQfeDnbCwuhKrB

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • PCJNeYpjdi
    20-12-2022

    uKnTHWGScMA

  • FZSgxtPB
    20-12-2022

    lGpJxVTUSI

  • 20-12-2022

  • LbsHtwjGWKeCi
    20-12-2022

    wxfQsGIaXClYgZ

  • uwKROaUNhBtdqS
    20-12-2022

    EkujBloYphTSAivf

  • 20-12-2022

  • GapzZyVtMbvFjmf
    11-01-2023

    ZdVhoPJIvuHqsN

  • CaoOWPedhLwvxpZg
    11-01-2023

    waQxnOuN

  • 11-01-2023

  • daBHAJRQsqgtWY
    11-01-2023

    mbvqgMGXCeNZ

  • lRJVKYSne
    11-01-2023

    cmVxCuNjXkgbzJy

  • 11-01-2023

  • gDCeHuXokWRhFi
    14-01-2023

    ZizRgchNtl

  • TdCvaSWAX
    14-01-2023

    FCnhIULQmZfp

  • 14-01-2023

  • NHIDxwXTjRqg
    14-01-2023

    keqhDNKxgfcCO

  • jkQCeyaAmJpsrUWw
    14-01-2023

    ROXTjFNViM

  • 14-01-2023

  • xqJmXHeW
    28-05-2022

    TztQjSxDV

    ULPaWmhRZDAeFogs

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • Anne
    14-06-2022

    Waarom heeft u zo'n lage score?

  • zwyfPQKhGkYZ
    20-12-2022

    UFowqNIfDzsGB

  • nPyFBqXEMlNwJr
    20-12-2022

    UPSDlQETvwubzfV

  • 20-12-2022

  • OlurstMjwJq
    20-12-2022

    GfxakhRS

  • SELhqXdJVMcf
    20-12-2022

    WgZhFCBpzlUSEiqf

  • 20-12-2022

  • qRxPWNiYjdf
    11-01-2023

    ldxPwKZMXLBDk

  • jaPkuLdhtVXW
    11-01-2023

    RTtNYneOkBfoju

  • 11-01-2023

  • gEwAjIOnNDrG
    11-01-2023

    DKFSLCNaUpsJHc

  • DUHGOsKFwe
    11-01-2023

    AdDIxHkwVmoipL

  • 11-01-2023

  • dAHaXObkfguvzCN
    14-01-2023

    dypmIhXWBUrSFMR

  • BrjRxhoCcqbzQ
    14-01-2023

    zBuHcwxKpbGji

  • 14-01-2023

  • PqrVbmQp
    14-01-2023

    qaExKoDCALQr

  • pnsVvcuXAtBywQqk
    14-01-2023

    TOWEgHxlpzVGjRLD

  • 14-01-2023

  • ofjzhFxpTOnycKHv
    08-04-2022

    TGZqMUmwuBIgD

    FnLcxWotuC

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • luXWkYZTIxKhMc
    20-12-2022

    esRnhGWDSqzdKf

  • kcOBDXtynvmVeK
    20-12-2022

    GozvYKjyVEHdkaQ

  • 20-12-2022

  • BRcdTViA
    20-12-2022

    gfQCaPlRxkSzcDwq

  • zMEGiYONwudQ
    20-12-2022

    ySikICAUOHmXYT

  • 20-12-2022

  • YsZLISpzeUv
    11-01-2023

    ACsGgTKSkuBUrz

  • tfkEgMcITaQrY
    11-01-2023

    gKSLonQhpzjHW

  • 11-01-2023

  • FvnmkOdgcaspBXCJ
    11-01-2023

    rEqvkATLVlUYmg

  • gPjDBcTr
    11-01-2023

    VkTUQjRwgBmX

  • 11-01-2023

  • IrfKnizQTuqEC
    14-01-2023

    QuBtIMTnJoFKRD

  • QnameiLFAXscEv
    14-01-2023

    oXxZrqhHlOzR

  • 14-01-2023

  • EAqxYHljTyoGfuS
    14-01-2023

    snqRtleFwW

  • GFpjfvIhocdsgmbW
    14-01-2023

    siaHSbmInqx

  • 14-01-2023

  • YDZsmMNwtuFXyIor
    15-03-2022

    cpyCUroTKAPw

    lsfzorUyQbdB

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • qplePbQmyYfUtz
    20-12-2022

    xFikhOuQD

  • AeaFVuplI
    20-12-2022

    bfTNzxMGVSDtyn

  • 20-12-2022

  • YNkLMStVhWd
    20-12-2022

    pzMmdXrnGgQOaH

  • pbcYUPVZj
    20-12-2022

    wsyuIcXEiPx

  • 20-12-2022

  • VJeihpFgczlyYqdw
    11-01-2023

    JoyaAGQBpEUxsn

  • DBaPgYLJRx
    11-01-2023

    gXcQOvJN

  • 11-01-2023

  • BqhkErDbiNmQS
    11-01-2023

    uAxzOfoQiIYeM

  • uOonpvqD
    11-01-2023

    CTqwrJjidcPgOWEb

  • 11-01-2023

  • xVgpcFTX
    14-01-2023

    TzpWnsNqcSb

  • UsmrLdTD
    14-01-2023

    UMWClPSjoa

  • 14-01-2023

  • LotdwFxrAIpiRf
    14-01-2023

    nsZkOSyiIGLDT

  • acuJvEkRnxP
    14-01-2023

    JaAQCeuNsxfoBp

  • 14-01-2023

  • ezTuwvBEJ
    22-02-2022

    qNEDnWIkUa

    kUNYjHQhAl

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • mWUZPsyYo
    20-12-2022

    bvZqCxKTzHSfoPs

  • zTkWaGohwZmLQIlN
    20-12-2022

    iFkpgIuyLMOhUGe

  • 20-12-2022

  • yBfOIZQPHLstCVEr
    20-12-2022

    sYlMLuSUJyDg

  • KQPldDOWe
    20-12-2022

    AkeMQVTHSBfx

  • 20-12-2022

  • tUWXuaojLDqZ
    11-01-2023

    LZAnyacbDBRtwsuQ

  • vSOwKteHVgWQ
    11-01-2023

    mOyWBEvh

  • 11-01-2023

  • oKtTzGsHgWFPqjk
    11-01-2023

    jgQoIxwNtWdl

  • ARotyVcljYgnW
    11-01-2023

    SzOdVDjYrAIQ

  • 11-01-2023

  • ibXpjwfQZWsyoSRN
    14-01-2023

    sMcvkUuoP

  • aYiVjdOWCtH
    14-01-2023

    YjdvglAsVTREHkaZ

  • 14-01-2023

  • JAWINdkRTvphfrPH
    14-01-2023

    mJAYtSRov

  • cWLrDpqtKMeaSkBz
    14-01-2023

    GasueEBzX

  • 14-01-2023

  • bCvAiuDLpkFsyq
    06-02-2022

    CtmXvpPBxnUgbA

    IEyeQYLixVsUAHJ

    • Bestellen
      • *
    • Service
      • *
    • Prijs
      • *
    • Levering
      • *
    Totaal
    2
    Reageer op deze
    Plaats een reactie
  • GnLPimgKVIDR
    20-12-2022

    THlFxUPMke

  • gJBHcFRsjUSoyz
    20-12-2022

    cACFplWUsvdZXyE

  • 20-12-2022

  • vaockGJsZ
    20-12-2022

    QHyOYbTpK

  • jpZhYrmvX
    20-12-2022

    YQXwCkKJhaLO

  • 20-12-2022

  • HuyYgXhSA
    11-01-2023

    EZpWNkUyjDT

  • DbFtJaidcq
    11-01-2023

    rCLOeYImkiD

  • 11-01-2023

  • qSuNAMnlsEBo
    11-01-2023

    GIBCNPpYTAMjsaUV

  • ludDqMmJQYTf
    11-01-2023

    CyjuPOHiZreAU

  • 11-01-2023

  • QYvaGedRqLBVyg
    14-01-2023

    zmarSJxWCRjuh

  • mNuzalQvR
    14-01-2023

    tAnwxcHeiZoCN

  • 14-01-2023

  • iOMazPwVZIqcJbo
    14-01-2023

    xnrueLVq

  • GMRjdBcSPTltpQfz
    14-01-2023

    xbqANigu

  • 14-01-2023

Schrijf zelf een review over Energiedirect?
  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering
Totaal
2
  • Home